Kúpiť pomôcky na cvičenie – e-shop

Sprievodca výberom
pomôcek


Pomôcky na cvičenie  >  Posilňovače celého tela

Posilňovače celého tela

Chcete posilňovať komplexne? Riešením sú posilňovača celého tela. Jeden sme vyskúšali za vás.

Pomôcok a strojov na posilňovanie je celá rada. Od drobných posilňovačov, ktoré sú zamerané na konkrétne partie tela (brušné svaly, horné a dolné končatiny, ale aj zápästie, chrbát, alebo konkrétne svalové partie) po komplexné posilňovacie stroje. Tie však stojí často až desiatky tisíc korún.

Pokiaľ chcete posilňovať celé telo, môžete si zaobstarať jednoduchý, ale účinný posilňovač celého tela. My sme vyskúšali posilňovač Magic BB, ktorý predáva český inSPORTline.

Posilňovač celého tela inSPORTline Magic BB

Posilňovač príde demontujú v malej krabici, dodanie bolo veľmi rýchle (do druhého dňa), v akcii sa dá kúpiť za cca 600 korún. Na obrázku vidíte, ako je malý. Kompletizácia bola veľmi jednoduchá. Veľkosť oceníte, keď ho chcete používať na cestách, alebo si ho voziť napríklad na chalupu.

Cvičením s posilňovačom celého tela

Cvičenie funguje na princípe pružinového odporu. Zostaviť a používať ho môžete podľa názorných videí na priloženom DVD. To sme ocenili predovšetkým zo začiatku. Neskôr si už nájdete svojich niekoľko cvikov, ktoré cvičíte stále dokola.

Dajú sa nastaviť 3 stupne obtiažnosti (odporu), takže ho môžu používať muži, ženy aj deti. Postupne sme vyskúšali cviky na posilnenie týchto partií - paže, chrbát, hrudník, brucho, šikmé brušné svalstvo, boky, pás, stehná, horné aj dolné končatiny. Ato všetko podľa deviatich základných cvikov, ktoré nájdete na DVD.

Záverom môžeme tento multifunkčný posilňovač odporučiť všetkým, ktorí chcú cvičiť a posilňovať doma, alebo na cestách a nechcú utrácať tisíce korún za viac strojov, alebo fitness pomôcok.

Zdieľajte článok

Zveřejněno: 30. 5. 2016


Odporúčame pomôcky na cvičenie






Ďalšie novinky

Posilňovače na ruky

Ako posilňovať ruky, ramená alebo dlane a prsty na rukách? Posilňovacích pomôcok je celý rad. Poďme sa na ne pozrieť.

29. 6. 2016

Posilňovače celého tela

Chcete posilňovať komplexne? Riešením sú posilňovača celého tela. Jeden sme vyskúšali za vás.

30. 5. 2016

všetky novinky